Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SÄRKI 480tc- PULPETTIVENE

SÄRKI 480tc on päivitetty versio vanhasta SÄRKI 470:stä. 

Pohja on entisellään, joten mahtavat ajo-ominaisuudet ovat tallella. Sisäpuolella on kaksi erillistä pulpettia ja molemmille oma pehmustettu kuppipenkki. Näin painopistettä on saatu eteenpäin ja takapenkillä on väljät tilat kolmelle matkustajalle. Lisävarusteena saatava kuomu antaa hyvän suojan niin kesän auringolta, kuin myös syksyn sateilta viidelle hengelle.

Korkeat laidat ja vakavuus lisäävät turvallisuutta ja avarien sisätilojen ansiosta vene soveltuu hyvin mm. kalastukseen ja yhteysveneeksi mökille.

Säilytystilaa on runsaasti: kolme tilavaa laatikkoa köysille ja ankkurille, akulle ja polttoainesäiliöille omat ilmastoidut tilansa, lattian alla säilytystilaa pitkille tavaroille, pulpetissa pistokkeella varustettu lokero pikku tavaroille sekä lisäksi neljä laatikkoa muille tavaroille.

Lue Kippari-lehden testi SÄRKI 480 veneestä »

Pituus: 4,81 m
Leveys: 1,93 m
Syväys: 34 cm
Paino: n. 370 kg
Kantavuus: 6 henk. / 580 kg
Moottorisuositus: 40-60 hv.
Vakiona:

Kaiteet, tuulilasit ja kaaret, kaksi pehmustettua kuppipenkkiä, hydraulinen ohjaus,kaksi 12v. pistoketta, sähköinen pilssipumppu, ajovalo, uimaportaat

 

Lisävarusteet: Tyynysarja, pelkkä ovipressu, kölirauta, sarjoitetut Abloy-lukot, eliönestomaali, varustekassi, Respo traileri
CE-hyväksyntä: C/VTT

Ovh.

 

8.600€

Paketit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajovalmiit SÄRKI 480 paketit Evinruden,Yamahan tai Hondan koneella. Kysy tarjous!!

 

 

 

Fält märkta med * är obligatoriska.